Reklame og produktomtale

1606864_803553952992534_1714293067_nSom du kan se, er denne blog reklamefri zone. Det er et bevidst valg. Jeg reklamerer ikke for produkter, jeg ikke selv finder interessante.

For dig betyder det, at du spilder din tid, hvis:

  • Du kontakter mig, fordi du har et helt bestemt produkt, du gerne vil have omtalt, men som absolut ikke er interessant for målgruppen.
  •  Du har et produkt, du gerne vil have, jeg skriver om – ja, du er endda villig til at betale mig for det – blot jeg ikke oplyser læserne om, at det er den aftale, vi har indgået.
Test af produkter

Jeg tester gerne ting af – hvis de er interessante for det, jeg er optaget af lige nu, og endnu bedre – hvis jeg har mulighed for at opveje det i forhold til andre lignende brands.

Konkret betyder det, at jeg gerne tester hometrainere, træningstøj, ski eller sportsrelaterede gadgets, hvis der er tale om kvalitetsprodukter. Men jeg gider ikke spilde tid med energibarer, vaskepulver, strømper, lygter, måtter og lignende småting. Send mig gerne prøver – men forvent ikke, at jeg nævner dem på bloggen – med mindre de får mig til at falde i svime.

Omvendt returret

Og større ting returneres. Så har du en fed landevejscykel eller et par sprit nye rulleski, du mener vil gøre lykke, så send dem gerne. Under forudsætning af, at det er okay med dig, at jeg skriver, at DU har lånt mig tingene, og at du er indstillet på at få dem retur.

Med mindre andet er oplyst, betyder det, at de produkter, der er omtalt her på bloggen, er produkter jeg selv har købt eller bedt om at teste af. Jeg bedriver ikke skjult markedsføring. Det er ulovligt og en måde at holde læserne for nar på.

Venlig hilsen

Frk. Willumsen