Ny specialbutik for langrends- og rulleskientusiaster

Nordic Sport har hidtil været den eneste butik i KBH, der forhandlede rulleski. Nu er der endnu en.I al ubemærkethed er København blevet beriget med endnu en skibutik, Rulleskisport.dk

Trods begrænsningerne i navnet, vil butikken også forhandle langrendsski, og hvad der nu hører til inden for langrendssporten.

Københavnerne har ellers længe været henvist til Nordic Sport eller udenlandske net butikker, når der skulle købes rulleski og udstyr som knæbeskyttere, stave, reservedele m.m.

Det er slut nu. I starten af maj åbnede Jesper Erlandsen, tidligere medarbejder i Nordic Sport, Rulleskisport.dk. Al butikshandlen foregår på nettet, men efter sommerferien er det planen at åbne et lille showroom i Hellerup, fortæller Erlandsen.

Stort udvalg

Imens Nordic Sport satser på en bred palet inden for deres varesortiment og blandt andet også er specialister i rulleskøjter, går Erlandsen målrettet ind for at servicere langrends- og rulleski entusiasterne.

”Min ambition er, at have et bredt udvalg  af mærker inden for rulleski og holde priser, der kan konkurrere med udlandet,” fortæller han.

Mest Oneway

Et vue over hylderne på Rulleskisport.dk viser, at der endnu ikke er så mange mærker at vælge mellem, når det drejer sig om stave, støvler og tilbehør. Her er det primært varer af mærket Oneway. Til gengæld er udvalget af rulleski stort. Her kan man vælge mellem Oneway, Elpex og Marwe, og løbene vil der også komme flere mærker til inden for det øvrige sortiment, lover Jesper Erlandsen.

Tilknyttet værksted

Når showroomet åbner, vil det også blive muligt at indlevere ski til smørring og rulleski til reparation.

I denne måned har butikken 15 procent åbningsrabat på alle varer + gratis forsendelse.

Frk. Willumsen siger velkommen til den nye net butik og glæder sig over, at der er kommet endnu et sted, hvor man som vintersportsudøver kan gå hen og spendere sine lommepenge 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *