Giganternes kamp

Armstrong vil dyste mod McCormackDen dobbelte Hawaii-ironmanvinder, McCormack udfordrer Armstrong til en privat dyst på Ironman distancen.

Er en uofficiel Ironman konkurrence mon på vej i Austin, Texas, mellem den meget udskældte Lance Armstrong og den australske triatlet, Chris McCormack?

Altså så uofficiel sådan en nu kan være, efter at den har været annonceret på web, Twitter og Facebook?

Skal man tro teksten på abcNews, så er de to kombattanter i al fald ved at prøve at finde en måde, hvorpå de en gang for alle kan få afklaret, hvem af de to, der er bedst. Også selv om Lance Armstrong er udelukket fra alle internationale sportsstævner på livstid.

Udfordret via et videointerview

I et videointerview til Triathlete Magazines webside fortalte McCormack, at han havde stor respekt for Armstrong og at han stadig betragtede Armstrong som en konkurrent, på trods af, at han var fundet skyldig i dopingmisbrug.

McCormac havde læst et sted i en artikel, at Lance Armstrong havde sagt, at han kunne vinde verdensmesterskaberne på Ironmandistancen, hvis han ellers fik lov til at stille op. Og sådan en udtalelse kunne man ikke bare komme med, uden at bevise sit værd, mener McCormac.

”Hallo! – du kan ikke bare gå rundt og påstå den slagt ting uden at bevise, at du kan. Så hvis du virkelig tror, at du kan blive verdensmester på Ironmandistancen, så lad os dyste om titlen. Vi kan mødes i Austin – dig og mig, uden nogen andre omkring os, og se hvem der vinder,” lød det udfordrende fra McCornmack.

Accept via Twitter

Reaktionen kom fra Lance Armstrong dagen efter. Via sin twitterprofil tog han udfordringen op.

”Hey @MaccaNow – hvis du mener det alvorligt, så giv mig et kald. Lad os find ud af noget, lød det fra Armstrong.

Mon ikke vi hører mere, hvis det lykkedes de to herrer at finde en dato? Jeg tvivler på, at de to egoer virkelig har lyst til at konkurrere indbyrdes, uden at vi andre kan kigge med på sidelinjen. Vi har da lov at håbe.

2 tanker om "Giganternes kamp"

  1. Whee! Det ku’ være interessant at følge et sådant “Clash of the Titanic Egos”! Jeg vil gerne reservere en billet straks, tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *